Who the hell is...

wij zijn Twisted Stranger. Shepherd to the brave! 

TWISTED KLANTEN

NATIONAAL & INTERNATIONAAL
 
Onze klanten werken door heel Europa en opereren zelfs wereldwijd. Zo hebben we voor merken als KinderThuisZorg gewerkt maar ook Disney en Warner Bros. kunnen wij tot onze sucessen rekenen. Ben jij de volgende?

ONZE TWISTED DENKWIJZE

 
Verpakkingen zijn eigenlijk branding pur-sang. Het verkopen van je product op een klein oppervlakte. Je moet nadenken over de perfecte USP's (Unique Selling Points) moet eraan denken dat je merk van alle kanten zichtbaar is en dan moet het ook nog eens een beetje leuk smoelen. 
 
Gelukkig kunnen wij je met alle aspecten zeer goed helpen. Naast de verpakkingen op deze site zijn we ook actief geweest voor bedrijven als Trust International. Vanaf dag en dauw dus al bezig geweest met het ontwikkelen van de perfecte verpakking. 
 
Het is voor ons ook de cherry on top. Dus maak ons blij en leg je opdracht voor verpakkingsontwerp bij ons neer. Als je durft tenminste! 

ONZE KWALITEITEN

Ons belangrijkste verkooppunt is dat wij alles zelf maken. Wij verafschuwen templates en het stelen van andersmans werk. Elk stukje is zelf ontworpen, geïllustreerd of bedacht. Wij maken 3D renderings en stansen. Wij zijn vakdioten met een hart voor kwaliteit!
 
 

WIE WIJ ZIJN...

 
Twisted Stranger is een fullservice ontwerp bureau die de grenzen van visuele communicatie opzoekt en deze zonodig doorbreekt.
Ons team van ontwerpers helpen jou de weg naar de ja-knikkend grijze buitenwereld te vermijden en sturen je het juiste pad op naar durf en lef. Daar waar het gras niet alleen groener is maar alle kleuren van de regenboog.
 

Durf jij?

 
Een merk, product of dienst moet zijn eigen, unieke, persoonlijkheid hebben. Zich durven te profileren als een zelfstandig denkende entiteit. Lef hebben om nagekeken te worden 'when you strut your stuff'. Geen allemansvriend maar een leider zijn. Wat ben jij? 
 
Wij zijn niet een bureau dat met je meepraat. Niet het bureau dat ja- en amen knikt omdat jij als klant, zonder goede reden, iets persé wil. Wij ontwerpen oplossingen op een innovatieve manier. Innovatie is breken met wat al bekend is. Doorzetten en uitproberen tot je het beste hebt. Dit kan gepaard gaan met heftige discussies. Niet omdat we koppig zijn. Maar omdat wij ons sterk maken voor jouw product of dienst.
 
info@twistedstranger.com  
Admiraliteitskade 85 III
3063 EG Rotterdam